Guitaa Artist Centerstage - kelvin Frazier
Guitaa Artist Centerstage – kelvin Frazier

Our today’s artist center-stage musician will surely surprise you with his multiple talents. From having a Ph.D. in Physical Chemistry to be a chemist, the love for music never decreased for Guitaa’s artist of the day “Kelvin Frazier“. The Savannah-born artist has recently rolled out his new song “Roller Coaster” and is working on his upcoming EP.

So, Let’s check out this amazing Q&A with the dynamic billboard charting artist and Ph.D. Kelvin Frazier.


  • How is spring 2019 treating you?

It is exciting I will be releasing my new single “Roller Coaster” on May 31st on all major digital platforms.

  • Any exciting summertime plans?

I am continuing to be in the studio recording my new EP and promoting my newest single.

  • What is the last single you downloaded?

I usually stream songs and rarely download, but the last time IO downloaded music was Beyoncé “Lemonade” Album.

  • The most meaningful song you’ve ever written?

My first single “Marked and Scarred” which spoke about having moments where you are marked/scarred emotionally. The inspiration for the song was me dealing with the death of my grandmother.

  • How do you get ready for your shows?

I pray before every show and drink plenty of liquids to stay hydrated. I put so much energy in the show where I sweat a good amount.

  • Is writing music like therapy for you?

Most definitely! I have cried so many times while writing.

  • When I’m not playing music, you can find me…

In the lab. I am also a Ph.D. level chemist as a profession.

  • Where do you see yourself by fall?

I will have my new EP complete!


So, this was Kelvin Frazier. Are you also excited for kelvin’s upcoming EP? Then check out his social media channels where you can get the latest updates about his upcoming EP. Link below:

Instagram :

https://www.instagram.com/kelvinmusicllc/

Youtube :

https://www.youtube.com/channel/UCfLpXf7mCnac0uPMndpZ1ZA

Facebook :

https://www.facebook.com/kelvin.frazier.9



Advert
Author

1 Comment

  1. С этими словами она раздвинула ножки в стороны, халат окончательно задрался, и увиденное нами заставило наши сердца выпрыгнуть из груди. Если бы у нас в руках были бокалы вместо сигарет, мы неминуемо набили бы гору стекла. Густая краска залила моё лицо, на лбу выступил холодный пот, а дыхание, казалось разорвёт грудную клетку. С трудом подняв глаза, я увидел что она спокойно и внимательно смотрит на нас. Немного успокоившись, я попытался улыбнутся. – Ну как, – её руки начали развязывать поясок халата, – Не пора ли начать экзамен.Плавным, кошачьим движением она поднялась с кресла и направилась к Мишке. Подойдя к нам, она села на краешек столика, широко расставив ножки. Её халатик окончательно распахнулся, обнажив прекрасное тело. Её руки плавно провели по телу, и опустились на бёдра. Лёгкими движениями она стала поглаживать бархатную кожу бёдер, постепенно приближаясь к нежным губкам. Когда её пальчики дотронулись до них, я почувствовал что больше не могу сдерживаться. Возбуждение было так велико, я потянулся, и взял его член в рот. Друг дёрнулся от неожиданности, но я крепко держал его, всё сильнее погружая член в рот. Я ощутил языком горячую, твёрдую и одновременно нежную плоть, и старательно заработал ртом, стараясь изо всех сил. Мишка закрыл глаза, и уткнувшись в моё бедро лицом, стонал от удовольствия. Откинув волосы с лица, учительница с улыбкой наблюдала за мной, не переставая плавно раскачиваться, насаживаясь на член. Она приблизила своё лицо к моему, и дождавшись когда я выпущу член изо рта, быстро захватила головку в рот. Несколько раз глубоко погрузив член в рот, она выпустила его и направила его в мой. По очереди овладевая Мишкиным членом, мы словно соревновались, стараясь глубже засунуть его в свой рот. От наших энергичных манипуляций, Мишка неимоверно возбудился, и широко раздвинув ноги, быстро двигал тазом в такт нашим движениям. Лена устав на мне сидеть, соскользнула, и уселась рядом с нами, по-турецки сложив ноги. Мишка тут же обхватив мои освободившиеся бёдра руками, притянул меня к себе.

Write A Comment

Pin It